Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، اقدامات جهادی سن و سال نمی‌شناسد، روز و شب معنا ندارد، مهم این است که بتوان از این اقدامات نتیجه خوبی کسب کرد، در این راستا، با مهدی خسروی جوان ۲۷ ساله معلول و اهل روستای عبدل‌‌‌آباد مه‌ولات گفت و گویی انجام داده‌ایم، زیرا او در برنامه ریزی برای برگزاری اردوهای جهادی و کمک به ساخت منازل محرومین فعالیت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تن آدمی شریف است به جان آدمیت

مهدی خسروی با اشاره به این بیت شعر مبنی بر « تن آدمی شریف است به جان آدمیت/ نه همین لباس زیباست نشان آدمیت»، می گوید: به خاطر استعدادی که داشتم، درس‌ها را زود یاد می‌گرفتم و خیلی از متن‌ها و شعرها را حفظ می‌کردم، اما این بیت شعر (تن آدمی شریف است) داستان زندگی من را تغییر داد.

وی ادامه داد: آن شعر من را به فکر فرو برد، آیا انسان همین بعد جسمی است؟ حالا که من از لحاظ جسمی مشکل دارم یعنی دیگر نمی‌شود مانند بقیه زندگی راحتی داشته باشم؟ پس چرا من که از دیگران مستثنی هستم، باید با آن‌ها با شرایطی برابر تحصیل کنم و زندگی کنم؟ دریافتم که شرافت و بزرگی انسان‌ها به خلق و خو و نفس آدمی بر می‌گردد، بنابراین، من باید خود واقعی‌ام را که فراتر از این جسم مفلوک است به دیگران بشناسانم.

این فعال جهادی متذکر شد: بعد از این ماجرا جواب همه بی‌مهری‌هایی که از خوی بچگانه آن‌ها سر می‌زد را با محبت و لطافت پاسخ دادم و این آغاز اجتماعی شدن من بود.

عهد کردم به افراد آسیب دیده کمک کنم

خسروی ادامه داد: دوران تحصیلات دانشگاه را با مدرک لیسانس در رشته ادبیات پشت سر گذاشتم، پس از آن با خودم عهد کردم که اگر به جایی رسیدم و سمتی داشتم به انسان‌هایی که از لحاظ مالی ضعیف هستند، کمک کنم.
وی تصریح کرد: بعد از اخذ مدرک لیسانس در سال 98، سال 99 در مدرسه غیرانتفاعی مشغول تدریس شدم و در این ایام کرونا برای رفع مشکل برخی از دانش‌آموزان، آن‌ها را به کلبه حقیرانه خویش دعوت کرده و به آن‌ها درس ادبیات را آموزش دادم و هر دانش‌آموزی که کمکی از من خواسته دریغ نکرده‌ام.

این فعال جهادی اظهار کرد: در هنگام دانشگاه و حتی بعد از آن، اولین مسئولیت زندگیم را برعهده گرفتم، با قبول مسئولیت نیروی انسانی پایگاه بسیج روستایمان، مشغول فعالیت شدم و در همان ابتدا بعد از جذب نیرو و همراه کردن بچه‌ها با خودم، تلاش کردم در امر رفع نیاز بعضی از مردم مه ولات و به صورت اردو جهادی وارد عمل شوم، اولین پایگاهی که در این شهرستان در آن سال‌ها اردوی جهادی برگزار کرد، پایگاه شهید فهمیده عبدل آباد بود.

خسروی افزود: به دنبال ایجاد اشتغال هستم، برای همین تصمیم دارم در مه ولات کوره آجرپزی احداث کنم که مهم‌ترین هدف من از این کار کمک به محرومین است، اما متاسفانه فعلا بنا به برخی دلایل موفق به انجام این کار نشده‌ام و امیدوارم مسئولین بیش از پیش از من حمایت کنند.

وی در خصوص تشریح فعالیت‌های خود در قالب اردوی جهادی تصریح کرد: از سال ۱۳۹۳ که در پایگاه بسیج شهید فهمیده روستای عبدل‌آباد با مسئولیت نیروی انسانی شروع به کار کردم بعد از جذب نیرو با برگزاری اردوی جهادی در روستای قلعه جوق با همکاری دوستان عزیز و بازسازی غسالخانه آن روستا کارم را شروع کردم.

این فعال جهادی ادامه داد: پس از آن هر سال با جذب نیروی جدید و گروه‌های تازه در روستاهای مه ولات با هدف رفع محرومیت و کمک به مستضعفین در روستاهای گلستان، فتح‌آباد، عبدل‌آباد و فیض‌آباد فعالیت کردم و انشاءالله با همت دوستان و بسیجیان عزیز در این عرصه انجام وظیفه خواهم کرد.

انتهای پیام/۷۰۰۴۵

منبع: فارس

کلیدواژه: روستا شعر اردوی جهادی منازل محرومین مهدی خسروی مه ولات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۷۳۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۱۲۸ هزار مسکن مهر بدون آورده متقاضیان+ فیلم

به گزارش خبرگزاری مهر، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی با بیان این‌که مهم‌ترین مولدسازی تاریخ حوزه مسکن در حال روی دادن است، گفت: ۱۲۸ هزار و ۵۰۰ واحد مسکن مهر در حال ساخت است که برای این پروژه‌ها یک ریال متقاضی واریز نکرده و هیچ وام بانکی ندارند. هیچ ریالی در بودجه به این پروژه‌ها تخصیص داده نشده اما تمامی آنها به پایان رسیده است.

وی افزود: عملیات آماده سازی پروژه‌های واحدهای مسکونی در حال انجام است و در اراضی شهری و روستایی بیش از ۱۰۰ هزار هکتار زمین در مدار آمده است.

وی با بیان این‌که هزینه‌های عملیات آماده سازی اراضی باید از افراد گرفته شود، گفت: ۸۰ تا ۹۰ درصد از این هزینه‌ها از افراد گرفته نمی‌شود و آن را به سال‌های آتی انتقال می‌دهیم.

وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: گلوگاه اصلی ما در حال حاضر تأمین منابع مالی است که بخشی از آن شبکه مالی و بانکی کشور است. سال گذشته نسبت به سال قبل عملکرد بانک‌ها بهتر بود اما فاصله هزینه‌ها با پرداختی‌ها بسیار است و امسال نیاز است که بانک‌ها همکاری بیشتری داشته باشند.

بذرپاش با اعلام این‌که در حوزه صنعت شهرها تفاهم نامه ساخت ۱۴۰ هزار واحد مسکونی امضا شده است از هدف‌گذاری تأمین یک میلیون زمین روستایی خبر داد و اضافه کرد: تاکنون ۶۷۰ هزار قطعه زمین تأمین شده و امیدواریم تا تابستان یک میلیون زمین روستایی را تأمین کنیم.

کد خبر 6097610 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • نام جدید ورزشگاه خیبر خرم آباد؛ «لُر آره‌نا»!
  • پرداخت ۵۰۰ میلیون تومان برای کمک به ساخت مسکن روستایی در کردستان
  • ۲۹ هکتار از اراضی کشاورزی بخش قلعه‌نو آزادسازی شد
  • ساخت ۱۲۸ هزار مسکن مهر بدون آورده متقاضیان+ فیلم
  • ساخت ۱۲۸ هزار مسکن مهر بدون آورده متقاضیان
  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه
  • ۱۲۸ هزار واحد مسکن مهر در حال ساخت است/ تامین یک میلیون قطعه زمین روستایی تا تابستان
  • تجهیز زیر ساخت‌های ۹۰ درصد روستا‌های ایران
  • ساخت ۱۸۰۰ مسکن محرومین در استان مرکزی
  • نصراللهی با اعتقاد به «ما می‌توانیم» روحیه جهادی را معنا می‌کرد